Evo da se i ja ukljucim u temu.
Ja sam krajnike 1999te pred zimu operisao a do tad sam imao svaki mjesec barem jednom girpu i anginu a nateknuti su bili maksimalno, kao poveci orasi a i upale su svoje radile, a da nepricam koliko sam ANTIBIOTIKE u to vrijeme morao piti da bi koliko toliko bio zdrav. Dok nisam operisao, jedno dvije i pol godine sam te probleme imao.
Posle operacije i zadnji niz godina najvise jednom godisnje da odlezim gripu ito jesen kad je promjena vremena, a sto se tice ostalih prehlada, sada jesam vise osjetljiviji jer ti krajnici dodju kao neki filter za pluca i jos kojesta, stim da sam pusac (dnevno 10-15 cigareta) i radno mjesto u firmi mi je i ljeti i zimi klimatizirano tako da i to malo utice.
Onaj ko bas ima problema neka proba sve metode i proba bez OP ali ja vise nisam mogao cekati a doktori ovde u Austriji su me isto nonstop odbijali, znaci nije bezveze sto se radjamo sa krajnicima.
Evo jos jedan primjer sa kcerkom mojom, imala je 4-5god. isti slicni problemi kao i kod mene, stim da je rodjena prije vremena i sa kilazom od 1150g na svijet dosla. Isto je morala pod skalpel u vezi krajnika ali joj nisu izvadili nego samo smanjili i polipe malo ocistili. Evo sad ce joj 6 punih a upala i angina bogu hvala vise nema.
Poz
|