Arma, pusti price NEZNALACA buraz, uzmi il radi na ono sto ti pase, svakome nesto lezi na srcu ko sto meni KORGovi aranzeri leze, al nikad EXTREME, ja ne mrzim KORG, nikad ne bi YAMAHIN aranzer uzeo.
Sto se tice MOTIFa vidim sta se po srbiji dogadja, u mesec dana sam prodao 10 SETova za MOTIF ES, vidim MANAC koji po prici nema blage veze sta je SYNTH kaze EXTREME UBICE MOTIFA SA SAMPLOVIMA, dok MOTIF ES ima bar 6 puta VECI SAMPLING RAM nego svakog postojeceg TRITONa, on jos nije cuo MOTIFa u akciji, posebno dole po srbiji sta sad ljudi rade. Pusti te price od ljude koji skaknu bez ikakih argumenata, sta su MANAC i BLUSA rekli?:
BOLJI EXTREME....jer su ikakve cinjenice dali? Nisu. Zasto? Zato sto blage veze nemaju o cemu pricamo, kad bi znali dosli bi i rekli:
Nedime, nije istina, EXTREME je bolji zbog ovoga, ovoga i ovoga, onda to zvuci malo PROFESIONALNIJE a ne seljacki.
Sada radim jedan album za jednog TURCINa, postavicu neki dan tu kratko po nekoliko sekunda, pa nek isprave svakog TRITONa onda MOTIFu ES.
Pozdrav
|