Videti jedan post
Star 02.08.2006, 13:57   #14
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
Interesi: Muzika
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

ENVERE smiri zivce ne moramo ovo da pretvaramo u NEW YORSKI rat sada:
Kao prvo, to sam rekao zato sto kad sam juce procitao to o vezi kartice odma sam otisao na tu stranicu i nazvao tu kompaniju jer imam broj i ja sam od njih kartica kupovao ranije..rekli su mi sledece:
Da, istina je da kartica tamo postoji u pogresnoj kategoriji al matematicki KORG ne moze da podrzi 20 MB jer do sada nikad na nijedan KORG nije postojalo nista d 20 MB, a isto sam cuo i od samo KORGa ranije...
Pitao sam zasto onda postoji na stranici a rekli su:
Postoji dok mi to ne sredimo.
Dalje, niko tebe i nikoga nista ne ponizava, samo sam rekao da nisi ono STO TI PRICAS da JESI, bar meni, ne znam drugima, jer rekao sam na drugi post, razboleo si mi jaja, nisi mi dao ni ZDRAVO da ti kazem kad sam te zvao, nego odma si poceo o LIL KIM i SNOOP DOG gde nema ptrebe za jednog muzicara, to moze da odradi i covek koji nikad muziku cuo nije, bar ja tako mislim.
Kao trece niko ti nije pricao ko sam ja i sta sam pa da doneses taj zakljucak da me niko ne zna, mozda zna mozda ne zna, nije to vazno, prestao sam svirat od kad sam zadnji put za HAJRIJU i FADILA GEGAJ svirao, nisam PRESTAO u penziju nego druge obaveze.
Kao cetvrto znas ti i sam koliko SAMIH ONE BAND MUZICARA NEW YORK ima tako da ja imam svoj posao i hleb i nije mi vazno dal cu svirat.
Kao petto sviram iskljucivo i najvise sa JURIJ JUNAKOV, VASIL i jedan od mojih najboljih prijatelja ALEN iz CT, gde sam 3 godina ziveo i svirao sa njime i najvise po TURSKIM i BUGARSKIM svirkama i retko kad kod ovih DIBRANA gde najvise svira HAHXI MAQELARA, mozda si cuo o njemu.
Kao sesto, u NEW YORKU samo troje postojimo od nasih koji imamo PRO STUDIO i radimo i za nase ljude, mislim BALKAN u generalu a to smo JA, HOHXA STUDIO i jos jedan ALBANAC, dok FLORENT BOSNJAKU bio u NEW JERSEY neko vreme i nema ga vise.
Kao sedmo ponekad vrlo retko idem da sviram sa SYNAY SARAQI mozda znas i njega, koji je jedan od najboljh ORIENTALNIH VIOLINISTA ovde mozda i sam znas, covek kome sam i album jedan radio.
Kao deveto nisam nista o tebi LOSE rekao samo sam rekao neke FAKTI jer mi bilo dojadilo a smatrao sam te da mozes biti dobar prijatelj a isto tu u blizini da saradjujemo il da se pomazemo al krivo mi bilo sto si mi jaja razboleo sa JA PA JA.
I kao deseto, ovde, na YU MIDI gde sam i otkazao vise, pored onoliko NEZNALACA, SLEPIH i BUDALA, na CUBASE FORUMS, na SOS FORUMS, na KORG FORUMS i jos neki, uvek sa pisao postove i po 3 dana da citas a nkad nje greska bila, gde sam dobivao komentare i od ljudi kao MARTIN WALKER, MAX THE MAC, DAZ, SHARP, CHRISTIAN i ostali, i mnogo ljudi su te moje postove razumeli, mnogima njih je to pomoglo i skratilo muke, isto i na ovaj forum i svuda.
To sto sam rekao o vezi PA1X i PA80 stojim na to i to FAKTICKI i sa CINJENICAMA a ne ko OVAJ BLUSA koji skace ko KENGUR bolji, bolji, bolji a drugu rec osim to ne zna, koliko bar vidim tu, jer vidi se sve, mi nismo coravi.
Tranzita i ne vidim vise, kod njega nema se sta ni citat.
Vama ako neke cinjenice ne pasu to je druga stvar i ako skacete iz inata i tvrdoglavosti.
KORG PA1X il PA80 niko nije rekao koji bolji koji ne, koji valja koji ne, ne moze PA80 bit bolji od PA1X naravno, al dal je razlika cene od 2000$ vise opravdana???
Za cega? CD BURNER, MP3 PLAYER, mesto za 500 BOJA i STILOVA...eto za cega je ta cenovna razlika, a to sto sam nabrojao sto PA1X ima to su sve GLUPOSTE VELIKE koje jednom PRO MUZICARI nikad ne trebaju...MP3 PLAYER, pustaces MP3 dok sviras uzivo? Il taj RX TECHNOLOGY koji je KORG vama dao samo neku ILUZIJU? Da ne nabrajam jos tih tehnickih stvari, ipak ste vi slepi za to i ne vidite.
Ajd recite opet da sam nekoga VREDJAO.

Pozdrav
BasariStudios je offline