Videti jedan post
Star 01.08.2006, 21:48   #10
Enva26
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 05.05.2005
Downloads: 124
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Enva26 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Nedime Kazes da znas sve o Syntovima jeli? Dali postoji PA80 20MB flash kard? Kazes da ne i nemoze niko da te pravi budalom jeli? ti sve znas, ja stobom vise necu o nicemu da pricam o muzici jer ponizavas vrlo cesto ne samo mene nego sve kolege sto ja znam misle isto o tebi. Znaci ti znas sve niko drugi nezna nista to sto se mene PA1X ne svidja je Tezina, i isto ovaj touch screen a kombinacija da sviras PA1X i PA80 nikad neces znat jer nisi muzicar profesionalac i nigde te nema na svadbe niti veselja da ja znam i cujem necu nista da objasnim niti da kazem samo kazem predajem se Nedim sve zna i umije i spreman je svaki argument da brani a nema nikakvo pokrice evo samo za Nedima 20MB flash Karta ja je imam takodje mozes doci kod mene Nedime da preslusas pa posle mozes da me ponizis da neznam sta pricam i ja sam Bog ili nisam Bog http://www.psism.com/automobile-tester.htm Evo Narode vidite kako Nedim zna sve i momak je Bog sam za muziku a dali bih vjerovao da se radi 32MB flash karta za PA80 mozda i to ti dokazem pa ne pravis me Magarcom. Mislim svaka cast bogat si kupio si instrumente jeli i moj komsija ovde potrosio u Mercedesa 150.000 dollara a nezna da vozi pa sad vidi gde smo.. Necu vise da odgovorim nikome uvezi nicega jer nema potrebe samo cu vam dati dokaze pa vi vidite ko se pravi pametan a ko glup.

Cao

Enver
Enva26 je offline