Videti jedan post
Star 28.07.2006, 21:37   #10
Korgminator
Ovaj baš voli da kuca

Korgminator's Avatar

Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Korgminator befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Nismo mi glup narod Nedime, daleko od toga, svi drugi su glupi a mi smo "lijen" narod koji voli novac. Kao primjer, znas i sam da oni Pakis sto dodju na zapad tamo iz neke pustare gdje nisu znali sta je kasika, na zapadu zavrse medicinske skole, zasto? Samo zato sto su uporan narod, a ne sto su pametniji od nas. Kao sto sam rekao mi smo u svemu veoma "lijen" narod, necemo da se trudimo a hocemo da se brzo obogatimo....I tako se pocnu pustati MIDI fajlovi na tezgama

Ako me niko drugi ne razumije, razumijes me ti Nedime, Enver itd. da za muziku treba biti veoma uporan i sate/godine provoditi vjezbajuci komad muzike dok ga ne savladas. Plus, ako sviras aranzer/synth, taj aranzer/synth treba opremiti za vrstu muziku koju ces svirati, i ovo takodjer uzima vremena. A o zivcima da ne govorim, sve zivce nekada pogubis dok samo skalu savladas ili ritam dok napravis na klavijaturi. Za muziku takodjer treba vremena da se nauci i da fino legne, ne moze se preko noci. Sa muzikom sve sto vise vremena provodis sve ti lakse postaje da nove pjesme ucis, ritmove brze pravis itd. Poslje se svo to vjezbanje ispalti, znam po sebi....kao sto si rekao Nedime, upravu si, necu vise da pisem o ovome da trosim vrijeme, odoh uciti nove pjesme
Korgminator je offline   Reply With Quote