Pa Envere nije to prvi put da se desi, kolko sam puta dao SET nekome moj il tudji, kad posle 3 dana vidis frajer PRODAJE taj isti SET, hahahahaha.
U pravu je ENVER donekle, jer ja i ON znamo jednu istu osobu al necu mu rec koja, ko od sviju skuplja setove za free, onda prodaje to po citavom svetu i svugde, prodao nekome i ovde u NYC pa zajebo coveka i doso da meni place.
Jer prica je vakva: ja, Enver il bilo ko:
Radim i zivim 10 godina u usa, potrosio nekoliko hiljada i godina na skolovanju, potrosio sam onda jos nekoliko DESETINA hiljada na opremu, a i ENVER je to isto il slicno uradio i jos neki tu, sad doso neki bog zna ko, oso u SAM ASH uzeo na CREDIT jedan PA50 od 800$ i gotovo...frajer je PRO a pun midi files, na kraju ja il ENVER sviramo uzivo a on dodje na svirku pa mi se priblizi pa poce da mi pokazuje zakone...pa onda fino uzmes svoj sint, zabijes mu u glavu i onda mobilni i sam sebi nazoves policiju sto si CHOJKA ubio.
Ima nas svakakih al nek nam bog pomogne, jedino on moze, drugi niko i nista, otisli smo predaleko. Neku noc ENVERU sam poslao jedan DEMO sto mi slao neko iz Njemacku, pa ljudi to je bilo da ti se zivot zgadi, a zna Enver vrlo dobro o koji to FILE pricam.
Zar smo stvarno spali na ovoliko nizak nivo? Ebes nas, stvarno smo najglupi narod, dosta i ovoga, da ne trosim vreme.
|