Videti jedan post
Star 28.07.2006, 18:01   #9
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
Interesi: Muzika
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Pa Envere nije to prvi put da se desi, kolko sam puta dao SET nekome moj il tudji, kad posle 3 dana vidis frajer PRODAJE taj isti SET, hahahahaha.
U pravu je ENVER donekle, jer ja i ON znamo jednu istu osobu al necu mu rec koja, ko od sviju skuplja setove za free, onda prodaje to po citavom svetu i svugde, prodao nekome i ovde u NYC pa zajebo coveka i doso da meni place.
Jer prica je vakva: ja, Enver il bilo ko:
Radim i zivim 10 godina u usa, potrosio nekoliko hiljada i godina na skolovanju, potrosio sam onda jos nekoliko DESETINA hiljada na opremu, a i ENVER je to isto il slicno uradio i jos neki tu, sad doso neki bog zna ko, oso u SAM ASH uzeo na CREDIT jedan PA50 od 800$ i gotovo...frajer je PRO a pun midi files, na kraju ja il ENVER sviramo uzivo a on dodje na svirku pa mi se priblizi pa poce da mi pokazuje zakone...pa onda fino uzmes svoj sint, zabijes mu u glavu i onda mobilni i sam sebi nazoves policiju sto si CHOJKA ubio.
Ima nas svakakih al nek nam bog pomogne, jedino on moze, drugi niko i nista, otisli smo predaleko. Neku noc ENVERU sam poslao jedan DEMO sto mi slao neko iz Njemacku, pa ljudi to je bilo da ti se zivot zgadi, a zna Enver vrlo dobro o koji to FILE pricam.
Zar smo stvarno spali na ovoliko nizak nivo? Ebes nas, stvarno smo najglupi narod, dosta i ovoga, da ne trosim vreme.
BasariStudios je offline   Reply With Quote