Nemoj te me pogresno svatit ja nikoga ne ponizavam svaka cast svima mi svi smo poceli negde. Ali ne svacate sto cu da kazem. Problem je u tome sto ne razumem da je teknologija dovela to toga da danas Midi Filovi ne dozvoljavaju pravom talentu da uspije nego uspije onaj koji samo ima jedno na mozak PARE PARE PARE joj vidi PARE lako mogu zaradit samo pustim MIDI file. Ja respektujem talenat ma kakav god to bio a talenat se odmah primeti. Sto me najvise naljutilo je to kad vidim da muzicari pisu evo malo zafrkancije a na sta to lici??? jeli stvarno toliko nisko muzika pala da je to zafrkancija. Adrijan i ostali izvini ako sam koga uvredio nisam u nikakom slucaju pokusao da nikoga uvredim. ja sam cuo ljude koji sviraju 2-3 godine ali stvarno imaju sluh imaju talenat ali nece da se hvataju posla koji nije za njih a to je da ponizavaju ozbiljne muzicare koji su prihvatili muziku kao ozbiljan hoby ili posao. Ja ne kazem da sam bog za muziku ali dolaze frajeri hoce da mi dokazu nesto o muzici ili instrumentu a sviraju mozda jedno godinu ili dve. Pa sad vidite gde smo dosli pricaju mi o studijima i babarogama i to navale kaze ajj bre sta znas ti Envere heheh.
Ja sam da se postave demo filovi ne da bi se dokazivali nego da cuje narod razlicite stilove,ideje, ritmove,boje i tako jer ja sam da se pomogne iskrenoj osobi nemam nista protiv ali uzimas ritmove sa YU-MIDI i prodajes kakav je to covek i kome mozes da vjerujes mi znaci trosimo mesece i dane skupljajuci samplove, pravuci ritmove, boje a dodje taj bas isti Amater i prodaje ili pravi zafrkancije. Ako sam nekog uvredio neka mi oprosti ili Halali bolje receno ali vjerujte mi da ste u mojim cipelama i vi bih ovako razmisljali dodjite po americi da vidite sta se radi zahvaljujuci midi filovima. Ako je neko nesto zamerio javi mi se.
cao
Enver
|