Videti jedan post
Star 10.11.2008, 08:32   #7
Gorance
Drugar foruma

Gorance's Avatar

Registrovan/a dana: 04.07.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 99
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: 2x korg+2X dalape
Gorance befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ma malo je falilo da odma odemo ali me je preporucio kolega pa mi je bilo glupo zbog njega.A sami gosti nemaju nista sa time osim ovih sto su verovatno u dogovoru sa konobarima,sam gazda se toliko odusevio da nam je dao 200e baksisa,ali mi nije jasno gde se izgubio kad se sve desavalo.Inace vidim da mnogo pricate o pistoljima i o tuci,manite se toga, ja sa bio u situaciji da se branim bez oruzja a covek ga je imao.Ja sam bio na poslu(ne svirka nego pre podne).On obezbednje ja radio u susednoj firmi,nije bitno sta i kako ,mi se svadjamo a on u jednom momentu krene prema kucici i kaze:" sad cu da uzmem pistolj i da te ubijem"i to pred svedocima.On naravno ne stigne do kucice,a ja dobijem prijavu i storniranje oruzanog lista i ako sam bio goloruk.Tako se zavrsila moja epizoda sa oruzjem,pa ako ste u zemlji Srbiji zaboravite da ga imate jer svaka prijava pa cak i za uznemiravanje javnog reda i mira povlaci oduzimanje oruzja.Pamet u glavu i bez frke, to je jedini nacin da docekate penziju kao svirac.Pozzzzzzz
Gorance je offline   Reply With Quote