Videti jedan post
Star 09.11.2008, 18:00   #19
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Jarane...Što bi volio da se meni takvo nešto desi,bi BOGAMI...U autu imam onaj sklapajući pendrek kojeg koriste specialci i vadio sam ga samo da ga pokažem kolegama a isprobo još nisam njegovih sposobnosti---Kad bi meni prišo konobar,toliko bi ga izprovociro i izdigo da me odalami,i onda samo da dođem živ do auta---Nema mu spasa...Pizda li im materina pokvarena,to je isti primjer kao i moja bivša kafana u Ljubljani,gdje nam gazda sa dnevnice 80eur AUTOMATSKI spušta na 50 pod razlogom da imamo ogromno bakšiša...Ma bježi od takvih primitivaca i seljačina,njima treba sjekira u ruku i u šumu,da nikako ne dolaze među civilizovan narod...Zamislite samo moja bivša kafana u kojoj sam radio 8 mjeseci bez slobodnog vikenda,znali su imati i po 6000-7000eur prometa (skupo piće zato što nema karti),a meni izplaćiva onih jadnih 50eur...Ma nabijem ga na onu stvar,proklete im bile SVE pare koje zarade na našoj grbači...Da im nema muzike imali bi oni kitu moju prometa,u nakve šupe niko nebi zalazio al et 90% ih dođe zbog muzike a ne zbog jeftinog piva koje ima cjenu i do 4-puta veću neg u trgovini...Žalosno...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote