Videti jedan post
Star 27.07.2006, 17:26   #6
Enva26
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 05.05.2005
Downloads: 124
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Enva26 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Hvala momci

Hvala momci na vasim savetima puno.. Adrijane tebe posebno se zahvaljujem i reko sam ti i opet ti kazem kupi sebi pa1x dobices od mene neke stvari sto niko nema mozda na svetu.. Razlog sto sam kupio PA1X imam boje i ritmove na pa80 ubijaju ali sto sam dobio neke stvari za PA1X nemogu na PA80 i reko ma neznam sta sve moze biti sa PA80 nedaj boze prestade da radi a ja svaki skoro vikend imam tezgu kao sto mi je bio slucaj jedan put dao mi neko neki set i ja ubacim u PA80 i klavijatura prestade da radi a sutra dan imao svadbu jojj majko morao sam da odradim tezgu na GEM WS1 amaterski synt kuku nikad zaboravit necu i zato ne zelim da mi se to desi ponovo ma kad covek pogleda u neku ruku dva arrangera su bolje nego i triton le ili dx11 zajedno evo zbog ceka Kad pratis pjevace profesionalce oni ti daju pjesmu da spremis dok vec jednu narod igra e sad mozes da koristis to u tvoju korist znaci spremas ritam i boje dok jedna vec radi koristis midi cabal mixujes 6 boja od jednom, harmonije, strings, dvije razlicite boje dok sviras pjesmu odsviras deo gore odmah dole pokrivas to su sve korisne stvari vjerujte mi barem ja tako mislim a Arrangery imaju vise pozitivnije stvari nego sintisajzeri mislim kako ko zeli ali jedno pitanje cuo sam da je u processu neki operatin system za PA1X neznam jeli istina kazu da ce da resi puno problema, osetio sam takodje da PA1X zamrzava malo cesce prilikom svirke ali koga sisa kad nije iz nisa hhehe toliko od mene hvala jos jednom .. Adrijan zovem te gospodin jer stvarno si momak ipo izvini ako ti se ne svidja ali jebiga tako se osecam moracu da te upoznam sa jednom rodjakom sto imam zgodna pravo bi ti se svidela pa da budemo familija Adrijane heheheh pa da mogu doci kod tebe u Canadu i ti ovamo u New York mislim mi inace planiramo da chillamo sto kazu crnci hehhehe Pozdravljam vas momci hvala jos jednom.

Enver iz New Yorka
Enva26 je offline   Reply With Quote