Za Amatere koji su postali Profesionalci za godinu dana
Neznam sta da kazem. Respektujem sve kolege i muzicare ali jedno ne razumijem na primer ovaj frajer AK88 koje neznam dali se zajebava ili iskreno se muci da svira. Danas vidim hvala bogu tehnologija pomaze svakome onom ko svira godinu dana moze slobodno da se kurci i pravi muzicar i takodje pravi kompeticiju nekome koje ceo zivot potrosio iskreno da nauci da svira.. Nemojte mislit samo da je stop i start muzika kad nemas uho za muziku ja neznam sta se neki kurce ovde i misle da nesto hoce da dokazu.. Nisam ni ja nesto od muzicara ali sviram ceo zivot i znam sta je dobro sta ne. Danas vidim kupe frajeri PA80 nabave Midi Filove i evo ih na svadbu sviraju rasturaju zahvaljujuci se Start I stop dugmetu. Zar je tako doslo vreme da svako hoce da svira i da pjeva ma bas se cudim kako nema neka dozvola koja bi trebala da se dobije radom ili mozda da se uzme neki test od profesionalaca pa da posle moze svirat. AK88 postavio preko 5-6 demo na ovoj stranici i kaze "evo neka zafrkancija" Stvarno zafrkancija jedno je ucit se i zajebavat a drugo radit nesto iskreno dusom. Kod nas u New York frajeri hoce da sviraju a nemaju prvo ko prvo osecaj za dirku niti sta je chord niti sta je skala ali hoce da se prave neki profesionalci. ma jebem ti danashju muziku i narod glupi koji podrzava ovakvu glupost and ne respektuje neki talenat ma bilo to muzika, ili bilo kakva druga profesija sve neka ide gde ne treba. Ako se pitate zasto sam ljut ma evo zato slusam na svadbe, veselja,na yu-midi na svugde svako hoce da svira pojma nemaju ali hoce da sviraju jojjjj. mene bog nije dao da budem neki Elektricar ili neki Zidar zato se ne hvatam toga posla i nezelim da se gurkam sa profesionalcima te struke. Krajnje sto cu da kazem nemoj te zamerit ali stvarno ljudi ovo je preterano. Cujem neki skidaju ritmove i boje odavde i prodaju jojj pa sta moze covek tu da kaze. Ja bih postavio svoje ritmove i stvari sto sam ja radio, crncio mesecima ali 90 posto ovde su nezahvalni, lukavi i zalosno. Ovde samo vjerujem Miodragu, Nedzadu i gospodinu Adrijanu jer su iskreni momci i stvarno nisu pokvareni.. Toliko od mene pa uzijevajte muzicari. I razmislite malo sto sam hteo da kazem jer iskreno pricam i ovo se vec desava svugde po svetu.