Citat:
Originalno postovano od Marco7
Kao prvo nije taj novajlija,odavno je on clan ustvari zicaros!Dodje skida sve sto se stavi na download pa mu posle nista ne valja a celu klavijaturu je napunio materjalom sa ove stranice da bi nas na kraju ispljuvao ovde sto ne dozvoljavamo nelegalni softver!Samo ti uzivaj Gibanica i opusteno,ne sekiraj se!Mi smo ovde clanovi po 4-5 godina i trudimo se da ova stranica iz dana u dan napreduje i dobija sto vise clanova i da ne pricam sad vise o tome,imalo bi mnogo toga da se kaze...Nek se postuje pravilnik i nista ne brini 
|
Haha, ova ti je dobra...
Da sam skidao odavdje pa stavljao na svoju klavijaturu, daleko bi dogurao, nema šta.
Da nije bilo nekoliko dobrih ljudi i onih od kojih sam kupio, ne bi nikad napravio set taj.
Al da sam odavdje skidao, jesam. A da sam izvukao nešto strašno korisno, e pa to nisam. I onda zatražim tu Style Works i gledate me ko' najgoreg neprijatelja. Kao one dječje fore "Reklamirat ih samo možemo s tim". Pa ne bi ništa rekao da ste vi napravili Yu-midi Works, pa ono...
BTW, možete se sakriti iza prave stranice od koje je ova kopija, a znaju svi na koju stranicu mislim. Mogli ste bar drugo ime dati, a ne samo staviti crticu. I ako se stranica zove YU-MIDI, znači u naslovu je MIDI, ne razumijem zašto se ne bi smjeli midi fajlovi stavljat (meni ne trebaju, ali nekom možda da).
To je kao da nazovete stranicu wolkswagen.com a stranica je o BMW-u napravljena... I da, oprostite što reklamiram dotične proizvođače automobila, ne želim ih promovirati ovim putem, ovo im je besplatna reklama...
Al dobri ste majke mi...