Tema: Trazim ritam
Videti jedan post
Star 03.11.2008, 06:13   #5
branoy
Odomaćeni član

branoy's Avatar

Registrovan/a dana: 15.05.2006
Mjesto: Pisari, Samac, RS, Bosna
Godina: 43
Downloads: 3874
Uploads: 24
Rekao HVALA: 159
Zahvalili mu 108 puta u 81 Postova
Instrumenti: korg, roland, yamaha...
Interesi: trcim za zenama!!
branoy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
branoy pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Joj ljudi sto se vi ovde folirate ne znate ko je ovaj pevac, ne znate ko je onaj, hit ovaj kura... hit onaj ku.... vi ste BOGOVIII bez mana pare vam lete, ubiste se od posla po vukojebinama!!! daj ne ser.... viseeee! *NARAVNO CAST IZUZECIMA* Momak ok je to pesma naravno koja ce trajati 2-3meseca i to je to, ali drago mi je sto skidas novitete i nastavi tako ako gledas u buducnost!
Ako sviras u kafani gde nema omladine onda nista od ovih pesama ali ako si u gradu diskoteke klubovi gde puno omladine obavezno skidanje i to je to! E nekad se zapitam jesam li ja uopste ovde trebao ili trebam biti medju seljacimaaa koji su orjentirani prema jednom pravcu muzike i koji su zaostali po obrazovanju muzickom tj. vole ili poznaju samo jedan pravac, narvno poznaju perfekt ostale i to brate! ako razumes muziku u svakom zanru nalazis umetnost i postoji umetnost... ma pukne mi ovako film stvarno se iznerviram na ovakve gluposti a inace sam totalno opusten! ufff
Da imam ritam dao bih ti ali ja sam to svirao u zidovima ritmu i vise je ne sviramo posto je ovde vec izfurana kao sto sam vec naveo traje koliko traje ali dok traje dobro se coolira uz nju! aj
Facebook Brano Vujicic (Branoy)

Promijenjeno od branoy (03.11.2008 u 06:17 sati)
branoy je offline   Reply With Quote