Videti jedan post
Star 03.11.2008, 00:42   #32
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Ma nema nikakve rasprave!!!Ne moze da se stavlja zasticeni materjal na download sekciju i kraj price,kome se ne svidja nek ide gde ima bolje...

Citat:
Originalno postovano od kizo Pokaži Post
Prije svega, nemojte me krivo shvatit...
Meni se čini neki ovdje ne žele da svi mi imamo kvalitetne ritmove, programe i slično. Znam da ********* brani svoja prava, ali stavljanje na rapidshare, pa postavljanje linka nije kažnjivo, ni slično. Nitko ne može zabraniti nekome da postavi nešto na rapidshare.
Ali očito su neki nakupili što su trebali, pa sada ne žele da sve te dobre stvari (ritmovi, boje, semplovi) dođu u ruke svih ljudi.
Pa u čemu je onda bit ovog foruma i stranice? Postavljanje raznih glupih setova koje nitko ne obrađuje i na koje se ne može svirati ili što...???
Kad postavis nesto kvalitetno onda mogu da uvazim tvoju kritiku!Ovo sto ti kazem veruj mi imam pravo a to proveri sa fajlovima koje sam ja postavio,znaci proveri moj upload i proveri kvalitet mog uploada i onda vidi jeli to ''bezveze'' i samo ako postavis nesto kvalitetnije od toga imas pravo da komentrises!!!Imas ovde raznih stilova i semplova od mene a ima jos dosta clanova koji su postavili dobre stvarcice i uz malo sredjivanja to je sasvim OK i vise od toga!E ako treba sad da ti poklonim klavijature onda gde to vodi?Pa kad bi ti sve dao ti opet ne bi bio zadovoljan!!!cccccc....