Milane evo ja cu da ti kazem jer sam imao pondu pre jedno 4-5 godina da idem u New Jersey da radim jednu sezonu pa sam se raspitivao o tome!Prvo i osnovno radi se samo vikendom i ja sam imao ponudu 200$ po veceri,znaci petak i subota 400$ i kako sam cuo od gazde uvek padne jos po 200-300$ i kad podelis baksis sa pevacicom ostane ti od vikenda odprilike 500$ a uslucaju da uleti neka nasa svadba onda se zakucava

Najveci i jedini problem u svemu tome sto je mnogo tesko dobiti vizu!Meni je garancija bila zena koja radi u policiji,znaci Serif i nisam uspeo da dobijem vizu pa sam odustao od tog posla!Povratna avionska karta je ja mislim bila oko 1700$ i znam od kolega da u mnoigo slucajeva u baksis upada gazda kao plus jos jedan clan ali to nije strasno jer toga imas i ovde kod Puca u PG,mnogo nazovi gazdi po Sutomoru i primoriju itd...Hvala velikom Bogu pa ne radim kod njih i nemam nikakvih dodirnih tacaka sa njima a jos nesto se pitam a nikada ih nisam pitao,dali i sa konobarima dele baksis na pola

Znaci Milane prvo proveri kakve su ti sanse za visu a praznike mozes debelo da naplatis i extra da prodjes

Srecno