Videti jedan post
Star 05.07.2006, 15:31   #9
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
Interesi: Muzika
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

E Kreso tek i ja sad kontam sta je on mislio mozda, mozda on to LOADirao pa mislio da je to DIRECT FD posto je i sam rekao da zna samo osnovne stvari.
Blatusan, uzmi te 5 DISKETE za RESOURCES i 1 za OS ako ih vec imas na compu a ako ne mozes to sve downloadirat na WWW.KORGPA.COM i stavi sve na FLOPPY, posle toga uzmi FD sa OSom unutra i ubaciga u klavijaturu dok je ugasena. Upali sint i drzi FADE IN/OUT, i dalje produzi na ENTER/YES. To ce ti obrisat sve sa sinta a i njegovi MUZICKI RESOURCES sto znaci tad sint ce bit prazan skroz, nece imat ni boje ni ritmove. Kad to zavrsis sam display ce ti pokazat da maknes FD i da resttartujes. Posle toga od te 5 FD uzmi BR1, napisaces ih redom po brojeve kako idu i stavi ga u sint i idi na DISK pa na UTILITIES pa na stranu 8 gde pise DISK: UTIL 1 i tu dole na desnoj strani pored LOWER/ACC5 videces pise RESTORE DATA, kad kliknes na to pocece da te pita za te 5 diskete. Kad to zavrsis sint bice ko fabricki nista tvoje u njemu, e posle toga nemoj vise da koristis taj set.

Pozdrav
BasariStudios je offline   Reply With Quote