kako se nerviram sada bas kad sam sklopovao setio sam se da ga slikam,ali bio sam na kraju evo vako kad otvorite klavijaturu onaj zasticeni deo sa mrezom sta se nalazi ispod tempo/value otvorite ga ram se nalazi na vrhu prve ploce vidicete malu tenku plocki na oba kraja je "vezana"sa bjleom plastikom i mali metalni osigurace tako da kazem ,morate da budete strpljivi posto svaki kontakt djleova iz ploce za stravcigerom ili neki metal(prsten,lanac)mogu biti fatalni,kl nije pod napona ali jos je opasno za djelove,budite oprezni uhvatitie oba kraja i izvlacite ih na stranu onda ram ce sam da skoci malo iz svog mjesta zapamtite kako je bio namjesten izvlacite ga polako o ondak vratite na svoje mjesto,izivinte za los srpski ja sam iz makedonije
pazite ovo je veoma rizicni rad ako nemate poverenju u sebe ne ni pomislujte da ga otvorite
pozdrav svima
Citat:
Originalno postovano od GALA
vjerovatno ti ram nije dobro usjeo u leziste ili je prilikom transporta ispao iz lezista,al da je zaprave vrisnio nebi mu pomoglo ni 2 sata a ne pet munuta vani...hehehe
|
upravo si imao sam srece posto sam proverio ram da mi je u redu kao sto pise na oficijalnoj web starni.Morao sam ga otvoriti sam posto ovi nasi"serviseri" su mi trazili 100 eura za ram 10 eura za montazu i naravno putni troskovi ukupno 150 eura