Evo ovako za sve kolege koje bi imali poteškoće sa MOSS...
Prvo zahvala kolegi Nedimu za INIT.PCG I kolegi MICO23 za jednostavni MOSS.set
Ako vam se pojavi kad u Moss banki ADRESS ERROR ili da vam zamrzne sinth,ili se počnu ispisivati 00000x000001,00000x000002,itd ili prosto neke brojeve ne prime u F-banki evo rješenja...Prvo učitajte folder INIT.PCG kojeg sam postavio u Download centu,a zatim ugasite sinth...Ponovo ga upalite i MOSS radi kako treba,banke se sve postave na tvorničke parametre i čini mi se sa tim učitavanjem INIT.PCG da se "resetuje" MOSS...Jedino još šta vam preostaje jeste da naloadate neki MOSS set i to je to...Dakle ja sam cjelu zbrku digo uvezi toga,već bio na rubu plača a problemčić i nije bio tako ozbiljan...Još jednom hvala svima koji ste mi pomogli sa odgovorima i nadam se da će ovaj post pomoći još kome ko bude imo poteškoće sa MOSS boardom...Ali da dodam---Brate ala ima sladak portamento...Jaaj i boje kad ih sviram,ježim se od dragosti...Još samo nebil ovaj Extreme došo i ispunio sam životnu želju,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|