Videti jedan post
Star 03.07.2006, 18:06   #76
cevap
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 10.08.2005
Mjesto: Danska
Downloads: 4515
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
cevap befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od Nedzad
Zdravo svima :
Normalno je da je Pa1x bolji o odnosu na Pa80. Mislim da o tome ne bi trebalo biti nikakve raspravke jer sam OS (operativni system ) za Pa80 je 1,4 mb-a dok za Pa1x 4,5 mb-a sto znaci da je napucan daleko vecim mogucnostima.
Zoransasic- molim te zamoli onaj tvoj kolega sta ima pax1 da nama snimi nesta da cujemo sta je ritam style zvuk.
A i Cevap bi mogao nesto da ubaci da cujemo koji njegov stajl.
Pozdrav
Vec sam rekao da mi klavijatura nije sredjena. Kao prvo nemam mnogo tezgi, jebesh ga, prokleta zemlja, nema nasheg naroda a i generalno Danska je najgora shto se tiche nashe muzike. Ne zivim od muzike, radim sasvim drugachiji posao tako da i nemam vremena da sviram neshto kuci i sredjujem puno. Mogu reci da mi je dosad najbolji set koji sam nashao bio onaj Diesel set za Pa80. Najljepshe harmonike za korg PA seriju (a da nisu semplovane). Osim toga konvertovao sam i dodavao dosta iz drugih setova, tako da sve u svemu, nije neki set da se pohvalim ali se s njime moze fino raditi. Pa1xPro koristim iskljuchivo za ritmova a soliram na V50 i sviram baskontru kad me zovu na DX21. Nemam nikakvih snimaka, jer ne patim od toga da snimam sebe neshto bash, a i ne vjezbam neshto puno, polijen sam te stoga i ne zelim da se eksponiram previshe oko toga. Imam strashno dobro uho, i da ima vishe tezge naravno da bih vishe i svirao i bio bolji, ovako samo to odrzavam, jebesh ga, da se ne zaboravi. Ne bojim se ni skim otici svirati baskontru, u bilo koje doba dana ili noci, ali za svirke gdje bih trebao vuci forshpile, jebesh ga, nemam ja kada skidat sve sto se radi i snima, a mjesechno se snimi barem 20 albuma, koji ce mi kurac kad nemam to gdje i kome da sviram u ovoj jebenoj zemlji.
cevap je offline