ljudi,nisam pristreasan!Sasa Popovic je kralj covek zna kako treba da se radi posao...A za ovo sto se desava sa nasaom muzikom nije kriv Sasa Popovic vec neki drugi ljudi koji su dozvolili da on to iskoristi,a to su SUJETNI MUZICARSKI OLOSI,koji su punili svoj dzepove pod satrama,ne razmisljajuci da naprave neku novu pesmu ili da ako nista aranzmanski malo modernizuju muziku ali da ne odstupa od muzike koja je do tad pravlljena...za to vreme su gospoda bivsi rokeri kao Rale ,Futa,Slaja i ostalo drustvo uzeli stvar u svoje ruke i etooooo....otisli smo na put bez povrataka.prema tome nije Sasa kriv on jer covek trgovac i bira ono sto ce da mu donese najvise para,da smo bili pametniji uzeo bi nasu muziku a ne grcku ili tamo neku...to je samo marketing,da se razumemo svi mi znamo sta se na tezgama svira,staari hitovi i ovi noviteti stari mesec dana,a to su tri noviteta prema tome nema od cega da vas boli glava.A ova Operacija trijumf to je teska zabluda od toga nema nista to ce proci kao Idol ,znaci bilo nekad pricalo se,da ne pricam dalje...BOlje bi im bilo da se prijave kod Popovica za zvezde granda,veca im je sansa da odatle naprave nesto :-)Eto to je moje misljenje...A ja pozdravljam sve kolege muzicare,pevace i jednu ili dve pevacice koliko ih ima na ovom sajtu.
|