Videti jedan post
Star 03.07.2006, 17:28   #2
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
Interesi: Muzika
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Ok ovome vise dolazi kraj, TRANZIT ti si samo jedna obicna BUDALA, ti si lud i nenormalan ako mislis da sam ja preveo MANUAL, jer sve sto sam ja napisao ne postoji NIGDE u manualu, ti si ne zdrav skroz, vidim da je ljubomora i inat kod tebe u pitanju i to sto nemas sta bolje od zivota radit, sad jesam direktan i bukvala i vredjam te jer vidim a i svi koji poznaju PA80 i MANUAL videce da si samo jedna cista BUDALA tu po forumu.

Kara ti ako si bolestan il drogiran evo ti Manislija postavio postu koju sam mu danas slao o tvome setu, a nisam ni hteo da mu dam cisto iz postovanja prema tebe sto ga prodajes a i prema coveku koji mi dao u poverenju, pitaj ga dal sam mu ga dao, nisam jer ipak nisam drogiran ko ti, imam malo vise postovanja za kolege muzicare i njihova dela, ja bi to mogao postavit na YOUSENDIT.COM i da vise nikad ne prodas set al necu jer ja nisam TI, nece se to desit nit cu ga dat nekome sto znaci po tome i ti si samo BUDALA sto si doso udarat po meni.
Hajd sad oboje dokazite da niste budale.

Sto se tice Rondzo, on je presao i tu fazi, ne znam sta je on vise.

Pozdrav
BasariStudios je offline