Citat:
Originalno postovano od kreso
A kak se na ovom forumu neki pušu i rade veliki, nije mi jasno što onda radi na stranicama muzičara-amatera. Hebo te ako je neko tako dobar, što onda ima raspravljat i pričat s nama smrtnicima i amaterima :roll:
|
To je nesto i najbolje receno do sada. Mislis da bi neko hteo da trosi vreme bez veze ovde? Tu sam i na YU MIDI iskljucivo sto me je neko od moderatora ili kolega pitao da pomazem ljudima, jesam igde na drugom forumu negde osim na KORG FORUMS? Po zelji kolegi SHARPom ko je meni licni prijatelj.
Pre neki dan obecao sam POST o vezi PC i SINT u generali al navise za nastup uzivo. Puno mojih kolega tu javljaju se i ocekuju to ko mala deca kad se raduju sa novom igracicom, ima nesto pogresno u tome il da se ja foliram?
Pre koji mesec napisao sam o PA80 post u kome je svaki najmanji detalj objasnjen kako napravit svoj stil, jel to ikad ZLATKO napisao? Il Vaxter? Il YU-MIDI il neko drugi? Ne verujem, ne vredjam nikoga al pricam fakte. Niko mene ne placa za to. Jel to losa stvar sto sam uradio? Bar sudeci po komentarima i zahvalama ne verujem da jest. Budite malo realni.
Pozdrav