Videti jedan post
Star 03.07.2006, 16:31   #62
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
Interesi: Muzika
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Hehehe, jest fino ovo citat, ma samo vi sljakajte, leo meni ovako.
A Tranzit, jesi ti stvarno toliko glup pa da stvarno mislis da sam CEVAPA u pomoc zvao? Zna Cevap i Kreso i ostali dobro ko sam ja, nit sam SPAO il ostao na vase komentare i komplimente, hahahahahaha jeste ludi, vas covek malo dirne i polecete hahahaha.
Kara tebe ako nije majka dovoljno dojila nisam ti ja kriv, ako si ti taj KARA sto je pravio KARASET ja nisam rekao da taj set ne valja, eto pitaj jednog MANISIJA danas sta sam mu reko o tvome seti, rekao sam mu da je strava al meni ne pase.
Ponavljam i tebi, nauci svoj jezik malo bolje nego sto ga ja znam.
Tvoj set je dobar al meni 5 para ne vredi to je sto sam rekao a ti odma popizdeo jeli, hahahahaha brate dragi nemoj tako ne valja ti gubis lepotu.
Kad sam ja tvoju svirku jebao??? De mi samo to kopiraj da vidim.
Ti si skroz bolestan, izmisljavas stvari.
Da ja naucim od vas na forumu? Ajd mi matereti reci sta da od vas naucim? Jedini ljudi koji su odgovorili na moja pitanja i mogli su da odgovore bili su Zlatko i Madd sa YUMIDI, ko drugi ce meni odgovorit? Ako ja postavim moja pitanja na ovaj forum vi cete to gledat ko TV U BOJAMA nesto sa Marsa koje niste culi u zivotu.
Ako ja treba da saznam nesto od nekoga zasto onda 90% ljudi sa foruma me imaju po mesngerima i salju mi poste svakodnevno i zadovolje su na moje odgovore i resavaju njihove probleme bazirajuci se na moju pomoc?
Od koga da naucim? Moze ucitelj da nauci od pocetnika?
Nikad nisam rekao da sam NEKI SVIRAC i pored toga sto PRO sviram tolko stilova sto vi svi ovde zajedno toliko pesme ne svirate, kao sto sam reko dacu i tebi i Rondzi skolu za vasu YU muziku, nisam rekao da sam svirac, vise sam pricao sa TEHNOLOSKE strane koju ja vidim ovde po forumu moze da mi se skoro svak POKLANJA po tome pitanju. Pusti svirku terce i muzicku teoriju, jesi me ikad video da nekome odgovaram o HARMONIJAMA? TERCAMA/ NOTAMA?
NIKAD! To nije moje pole znanja.
Tranzit je ocekivao da cuje SINANA SAKICA il OLIVERA DRAGOJEVICA, jeli? Il ako je on uopste muzicar ako zna sta uopste DEMO znaci odsvirano u toku 10 minuta sve odjednom a ne MIXIRANO il EDITOVANO.
Rondzo molim te reci mi koji su ti sto su sa mnom ziveli??? Ne secam se nikoga drugog osim moje BIVSE ZENE da je sa mnom zivela.
Il mozda si i ti na drogama. Al nije ovo prvi put.
Opet cu sada jedan FAKT o balkancima. LJUBOMORA![b]

Vidim ih ovde u NYC, Srbi, Bosanci, Albanci, Cigani, Makedonci....poubijacete se bre, nema tog kod nijednog drugog naroda kod muzicara, samo kod vas, ubice se ovde, mi se samo smijemo vama i gledamo sa strane.
Ajd ne trosite vreme ovde na gluposte idite radite nesto svirajte i vezbajte tamo. Da ja naucim nesto od nekoga jeli, sa 300$ PC i 40$ sound karticom pa ce meni taj odgovorit na neko moje pitanje, kako mozes tako smesan biti pre, kako da mi neko odgovori na moje pitanje kad on pita ...KAKO DA MENJAM BOJE NA PA80...mislis moglo bi to nesto meni il tebi odgovorit???
Ajd pozdrav
BasariStudios je offline