--------------------------------------------------------------------------------
Citat:
Originalno postovano od Nedim
A to sto sam ja odsviro je obicna glupost koja sam se zezao po sintovima,
|
Nista drugo ni ja nisam u svom postu tvrdio.
Drugaciji odgovor od tebe nisam ni ocekivao. To je jos jedan dokaz onoga o cemu sam pisao u prvom postu. Nikako da shvatis da te niko nije vrijedjao kao licnost ako je kritikovao tvoju muziku i opomenuo te da ti nemas pravo da vrijedjas ostale samo zato sto eto slucajno ili namjerno poticu sa Balkana.
Ti si veoma konfuzan u svojim postovima, njih je veoma tesko razumjeti. I upravo ti pises o tome da neko ne razumije svoj maternji jezik a u isto vrijeme ne znas sastaviti ni jednu postenu recenicu kako valja. Meni to ne smeta kod tebe jer vjerovatno potices sa nekog drugog jezickog podrucja i pohvalno je sto i toliko znas ovaj jezik, koliko ga znas. Medjutim prevazilazis svaku razumnu mjeru sa svom tom pricom o mom nerazumjevanju jezika.
Sta je komercijalni Midi fajl bi ipak trebalo da ti bude jasno jer veoma slican izraz postoji i u jeziku koji bolje govoris nego sto je to slucaj sa ovim koji je zvanican za ovaj forum. Da me pogresno ne razumijes, nisam ja tvrdio da je to sto si ti okacio za skidanje, nekomercijalno, samo sam napisao da to nije nista, to jest da je to obicno trabunjanje po klavijaturama koje nema nikakvog smisla, ni aranzmanski, ni muzicki a o miksu necemo ni govoriti.
Citat:
Originalno postovano od Nedim
Nego Rasime buraz, imal te ziva, deder brani me, napali ovi alo
|
Zasto prizivas u pomoc kolege koje u ovu raspravu nisu uopste umjesane ? Zar stavrno ne mozes sam da se "odbranis". A ko to tebe uopste i napada ? Niti sam te napao niti sam imao namjeru. Rijec je bila samo o muzici.
Za moderatora.
Pogresno si shvatio to sto sam ja napisao. Nikako nisam taj koji ce vrijedjati ali sam uvijek taj koji ce kritikovati ono sto mi se ne dopada ali i primiti konstruktivnu kritiku.
Nijednom rijecju nisam uvrijedio Nedima ali sam zato od njega odmah u prvom odgovoru dobio par uvreda. Hajdemo malo bolje procitati te sve postove.