Citat:
Originalno postovano od tranzit
To garantovano nije komercijalni midi fajl, to je samo nabadanje po klavijaturi i pokusaj da se napravi nekakav miks, koji na kraju ni na sta ne lici. Previse hala, neodmjeren odnos basa, aranzmana i nema, tako da o njemu i ne treba govoriti, muzicke ideje takodje nema,
|
Samo kad bi ti STVARNO razumeo TVOJ JEZIK bolje i procitao to sto sam davno napisao sta cu tu postavit, ti bi tek onda skontao koliki si pametan, samo sudeci po ovom komentaru, nista vise, al kad bi svoj jezik malo bolje naucio.
Ti si ocekivao CIRA i MICA u arranzmane? Jel ti uopste znas sta je ARRANGEMENT a sta je STYLE? Jesalm li reko da je to ARRANGEMENT ili STYLE? Zar si gluh da na kraju cujes CRASH i kako to zavrsava? Ti si GLUH ako si ti uopste negde tamo cuo HALL...HALL u cemu? Na koje trake? De molim te reci da na ritmova ima HALL, samo da jos to cujem, jer znam da na svaki moj STYLE REVERBE je uvek skroz iskljucen, ako jos to potvrdis onda sam zadovoljan, da na STYLE TRACKS ima REVERB, onda svaka cast, ti stvarno pricas iz ISKUSTVA i DOBROG UHA.
Pozdrav jos jednom