Tranzit, ja se ipak zahvaljujem na komentaru. Vidim pametan si i puno znas, mogao bi mnogo toga da naucim od tebe, al prvo da naucis tvoj MATERNI JEZIK kojeg ja bolje poznajem i nije mi MATERNI a kao drugo molio bih te da mi objasnis sta je KOMERCIJALNI MIDI FILE i sta je NEKOMERCIJALNI MIDI FILE, posto kazes moji su NEKOMERCIJALNI pa zeleo bih da znam kojem svetu pripadam.
Sto se tice MIXANJA, SVIRANJA i COMPUTERE slab sam za to, ne znam ja toga, to je za pametne glave i ljudi koji ZIVE od toga, meni samo daj KOPAC...

.
Sa time DA NAUCIS SVOJ JEZIK BOLJE mislio sam da ides da procitas sta sam davno napisao pre no sto sam postavio to na SHARE, dal je u pitanju neka kvalitetna svirka i kvalitetan mix il nesto trece a isto i to STO MIX NE VALJA I TRAKE POMESANE posto vidim da ne znas svoj jezik da ti pomognem:
To nije snimljeno i EDITOVANO, to je svirano na 11 sintova pored mene gde nekad ne znam glavu gde da okrenem, ne znam na koga je ritam gde solo gde da boju menjam gde sviram gde menjam harmoniju, snimljeno je u toku ne vise od 12 minuta preko ROSETTE800 koja kosta 30004 i momentalno je jedna i mozda i NAJBOLJA AD/DA koji postoji (ti kazes da to ne valja i nije CISTO, sto posto se javljas iz neku ludnicu) i nije tu bilo nikakih editovanja il mixiranja. To sto se cuju neke male TERCE il 2 TRAKE to dolazi iz MOG ISKUSTVA i MOJE HIGH END opreme a ne dolazi iz SNIMANJA 14 puta u CUBASU. Sa ovim ti samo objasnjavam da bolje skonta svoj jezik a isto i bolje skontas sta se desava u RECORDING SVETU i ljudima koji zive od TOGA.
Ako ima sta nejasno, slobodno, pitaj a isto ocekujem i dalje jos komentare tvoje, pa i najgore, onda sam najsretniji.
To sto se tice BALKANSKE RECI naravno stojim i za toga i nema potrebe za nikakog izvinjavanja za to, jedino ako si ti LUD pa ne vidis SVET oko sebe. Toliko za tebe i budi pozdravljen.
Nego Rasime buraz, imal te ziva, deder brani me, napali ovi alo, de molim te reci da sam bar malo DOBAR ne puno i najbolji al samo malo de me komplimentisi...dises li imalo alo?
Za OSTALE:
Ovezi onog posta PC i SINT LIVE NASTUP jos radim na to i izvinite i budite strpljivi.
Il da prestanem? Vidim da ne znam nista...
Pozdrav