@ Cevap
Pozdrav prijatelju !
Slažem se stime što si reko da ne sviramo isto. To je garant 100 % istina. U repertoaru imam oko 1.200 pjesama. Možda bi ih bilo i više no neke odavno više ne prolaze.
Od tog repertoara oko 350-400 su stari narodnjaci (samo HIT-ovi) i Turbo folk. Ostalo otpada na zabavnu glazbu, rock i tehno i nardonu glazbu hrvatskog podneblja (Zagorje, Slavonija, Dalmacija ...)
Iako želim da svaku pjesmu što vjernije odsviram orginalu ipak se ne zamaram s time da se sad svaka udaraljka čuje u svakoj pjesmi. Bitno mi je da je ritmički i akordički pjesma točno odsvirana, da raja prepozna pjesmu takoreći već nakon prva 2-3 takta.
A što se tiće Pa1X, prijatelju ja ne osporavam njegove kvalitete i činjenicu da je bolji što s obzirom na cijenu i tehničke karakteristike mora i bit od Pa80. No kako sam rekao, za ono što radim dovoljan mi je i i30 samo da ima sampler u sebi. Ovako je Pa80 barem meni a vjerujem i većini svirača ovdje ispao idealan u pogledu uloženo dobiveno. Prijatelju ipak sagledaj činjenice i reci koji je najprodavaniji model od Pa serije kod nas pa i u svijetu. :wink:
A to što je neko gore i napiso, da je Pa1X samo 500 Eura skuplji od Pa80 da bi ga uzimali svi, je istina. Ali dok ovako moram doplatit još jedan Pa80 onda mi je bolje da to pojedem i popijem