Hare drug ja sam dobio od kolege NOD32 Antivirus Corporation verziju sa pravom licencom i radi mi bez problema...Dakle na poslu i kod kuće ga imam na 4 kompjutera i to radi samo tako...Automatski se update-a,ako odkrije kakav sumljiv fajl upita te dali da ga pošalje u Eset laboratorij na testiranje,i tako---Najbolji anitivirus svih vremena...A da te opozorim koje antiviruse ne uzimaj ako za Boga znaš...Prvi je ono Sr#$%e AVAST-najgori što može biti,iza njega je Kaspersky,ZoneAlarm,Norton,Panda,itd...TO su moja lična iskustva a što se tiče vrhunskih antivirusa imaš tu na ISTOM mjestu po kvaliteti kao Nod32 moža i malkice bolji FSecure koji je i na svjetskim ljestvicama i benchmarkovima pokazo da je najsavršeniji...Samo je šteta što NEMA crackovanih verzija toga programa (bar ne onih koje bi radile kako treba) već moraš da kupiš licencu...A ti sad vidi šta i kako,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|