Videti jedan post
Star 16.10.2008, 01:12   #3
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

TRANZIT---Da ti kažem da je E-bay K#*$C ovce...Već sam dobio 2 penala zbog UNPAID ITEM,i to samo zato što blesavi Amerikanci neće da im šaljem pare preko pošte,banke ili Western Uniona...Oni vjeruju u Boga i u PayPal a ja ga nemam nit ću ga ikad imati...A te cjene što su sad gore,sačekaj zadnjih 2-3h prije proteka oglasa pa ćeš da vidiš kako odu cjene i do 700-800$...To su privremene cjene koje se većaju sa cifrom Biddinga i uvjek ih nabudžaju...Čak i E-bay članovi rade u timu...Na primjer ti staviš cjenu 400$ i jedan poznanik od tog prodavača bubi 450 i goni te da biddaš više...Ti ideš na 500 a on na 530,itd...I tako se mućka isto...Zato sad imam jednog poznanika koji ima i trgovinu X_Tractor u Berlinu i stvarno je momak na svom mjestu,jes da ga hebe engleski a mene njemački ali nekako se sporazumjevamo...A što se tiče E-bay,ne daj ti bože,i još da platim kako treba a čova mi pošalje kutiju eksera,ili komad željeza ili slično...Pa gdje ću ja naći 800eur za povratnu kartu do Amerike da ga ganjam za 700$...No comment...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote