Muse Receptor nije bas nesto posebno i bas korisno koliko ja vidim okolo i zadnje vreme ljudi ga izbegavaju il prodaju.
Oni sto koriste puno NATIVE INSTRUMENTS SOFTWARE svi letu na KORE.
Njora, tvoje pitanje jest komplikovano a i nije ako ba znas sta radis samo kako kazes izgleda ne znas i bice malo komplikovanije.
Synth vec imas, potreban ti je comp koji pretpostavljam da ga imas, dobra audio kartica i midi interface,
PA1X ce ti dobro odradit to imajuci u obzir da PA SERIJA momentalno ima NAJBOLJI MIDI ROUTING od sve postojece sintove, mislim ARANZERE, nijedan ne moze da ih nadmasi, ni roland ni yamaha ni t2 nijedan.
Kad sav taj HARDWARE konektujes sa PC onda ti treba STEINBERG V-STACK il ima i jos neki ostali stvari al taj najvise ljudi koriste i naravno potrebno ti je SINTOVE u SOFT i EFEKTE u SOFT.
Da ti pisem detalje ne postoje, jer prvo sve to trebas imat pa dalje ide sve ostalo ako razumes.
Za nasu muziku od SOFT ja bi ti preporucio sledece.
V-STACK, to je taj RACK gde se sve stavlja.
FM-7, ili po nasem DX sintovi.
KONTAKT 2, jedan od najboljih samplera ili EMULATOR-X.
CUBASov A-1 sint, vrlo dobra analogna masina.
PLASTICZ, imitacija cuvenog CZ101.
BATERY 2, jedan od najboljih DRUM SAMPLERa.
I jos nekoliko dobrih efekata kao CUBASov ROOMWORKS za reverb, KARLETTE za eho, neki compressor i eq, ima njih puno koji se ne prodaju nego su FREE i eto, sredjen si.
Pozdrav
|