Posto znate da cu se javiti, odmah da kazem da serete svi od reda a prvo Nedim

.
I nemoj da se ljutite, preseravate se previshe sa ovim uporedjivanjem a NISTE U PRAVU. Jedino sto ste u pravu jeste to da cijena jednog PA1xPro u odnosu na PA80 nije opravadana, i tu se slazem sa vama. Reci kako je PA80 bolji od Pa1xPro je stvarno chisto sranje. Ne znam koji vam je ljudi.
Ti Nedime mozes uraditi sta hoces u mp3 i postaviti ovdje kao demo al otkud ja da znam da ti nisi umijeshao malo svoga motifa ili pro toolsa u tome snimku? Otkud ja znam da ti nisi to sve provukao kroz tvoj MAC za 16 GB rama, samo da bi preshao snimak sa jednog Pa1xPro?
Hajde ne zajebavajte se. SAMO zbog mogucnosti Padova na Pa1xPro mozete napraviti 100 puta bolji ritam na njemu nego na Pa80. Jeboga ti do juche nisi znao da na Pa1xPro mogu padovi a sad tvrdish kako je Pa80 bolji.
Ja vjerujem da ti imash strashno dobre ritmove na svome Pa80. Ali evo ti jedan savjet. Iznajmi jedan Pa1xPro donesi ga kuci, uchitaj mu isti taj ritam sa Pa80 i dodaj mu josh malo tarabuke, sekvence ili grooves sa padova, zatim snimi na PC, pa onda uporedi svoj Pa80 i Pa1xPro, i molio bih onda da mi dash svoj komentar.
Ovako, svaki cigo svoga konja hvali. Ne valja vam Pa1xPro SAMO ZBOG CIJENE, da je u istoj cijeni sa Pa80 ili razlike nekih 500 evra, svi biste ga zamijenili. Nemoj mi samo reci da ne bi. Ko bi se to danas zajebavao sa karticom i semplovima na njoj, ako ima to isto ugradjeno u sint.
ja sam uvijek bio objektivan, i ovo sto pishem je isto ono sto kazem, kad bih danas kupovao aranzer da bih kupio T2. A ja sam Korgovac.
Eto toliko, a vi sad serite i dalje kako je Pa80 bolji!
Dosadilo mi vishe da chitam kojekakve gluposti.
p.s.
Stara narodna: "Moja krava uvijek daje vishe mlijeka. Nema veze sto je manja i sto manje jede."