Videti jedan post
Star 13.10.2008, 12:20   #11
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Citat:
Originalno postovano od Igorčina Pokaži Post
Ljudi, ne znam šta je pametno, stvarno sam u dilemi, Rolandinjos daj neki tvoj mp3 primer ritmova narodnjačkih koje sviraš da čujem. Nisam imao prilike da slušam G-70. Ne mogu da nosam dve klav. teško mi je , živim na 5 spratu, bez lifta.
Vidi Brate...ja sam upravo stvarno dao svoj g70 da se prodaje a za to imam više razloga i reći ću ti vrlo ikreno:
1. Imam fantoma i praktično tonski ceo g 70 a uz to i sonic cell
2. više mi se zgadilo da ga vukljam po svirkama a sviram 10 posto stvari iz njega
3. iznervirao me midi routing koji mi je bio isuviše komplikovan a hteo sam dosta bubnjeva da vučem sa fantoma
4. uzeo sam pa2 i sad mi radi potpuno identično kao g70 što se bubnja tiče s tim da ova stvarno ima dosta boljih boja za desnu ruku plus sempler i mogu u mom slučaju više iz nje da izvučem...a uz to midi routing mu je idealan

Što se pa1 tiče nisam siguran da se iz nje može izvući to što ti tražiš a mislim da znam šta ti nedostaje jer smo svi navikli na roland zvuk i teško ga je isterati iz glave...ako se odlučiš za g70 moraćeš imati uz njega još makar LE-a za narodnjake,to sigurno,faliće ti boja...e sad na tebi je odluka...
  Reply With Quote