Citat:
Originalno postovano od justhogar
nuendo ima opciju surround mixa i audio video materijala a cubase je samo za audio i midi tako da ne mesajte sta je stabilnije i bolje jer je to jedan te isti audio interface i zvuce identicno... a vi ako cujete razliku svaka vam se dala  kvalitet finalnog signala koji izlazi iz sabirnice i iz jednog i iz drugog sekvencera prvenstveno zavisi od D/A konvertora na vasoj kartici...
marco7: logicnije bi mi bilo da audio trake prebacis u protools pa da tamo mixas... a ne da stvari prebacis iz juga u stojadina i da nastavis da vozis
ako sam nesto pogresio neka me neko ispravi...  pozz za sve
|
Hehehe...Druze samo ti cepaj kako ti radis a ja sam samo rekao kako ja radim i tako cu raditi sve dok ne kupim ceo sistem za koji moze da se kaze PRO TOOLS!Zasto radim midi u Cubase a audio u Nuendu verovatno imam za to neke svoje razloge ali znam kad zavrsim aranzman i produkciju sve je na svom mestu pa se onda i pitam zasto bi menjao nuendo za pro tools?E kad budem imao love da kupim ceo sistem ali ponavljm ceo sistem koji je potreban da bi mogao da kazem da radim u PRO TOOLS-u tada prelazim na njega