Prijatelju ...moram priznati da nisi prvi koji mi je to rekao{da nije pevacki}...ccccc
Tako je to kad se nisam raspitao na vreme ..... sto se tice onog brujanja bila je u pitanju baterija koja je po defaultu bila nova ali je bila neka kineska ...koja je grob .....kad stav stavio markiranu bateriju sve je bilo OK....
Sto se tice podesavanja......gejn sam morao skroz da spustim na mikseru .....a na Fantomu na nulu.....samo je dovoljno da master podignem {sto mi je cudno} ali ajde....
Sto se tice funkcionalnosti C 555 ...odnosno kacenja je totalni promasaj.....hocu reci da treba da imas aparat za varenje kraj sebe da bu to ucvrstio.....!!!!
Juce sam ga ponovo stavi na svirci i namucio se do zla boga......hocu da kazem da nema pustanja glasa kako sam inace navikao na bilo kom kablovskom mikrofonu ....u suprotnom distorzira!!
Po malo sam razocaran moram priznati.......mozda zato sto nisam navikao na pilota ...njisam pametan ....necu da tvrdim pazar jer nikad nisam koristio ....sem ovih 3 sata na svirci a to je malo........
Zivo me zanima onaj Kosmajac ....sta on koristi majku mu kad moze da se dere u ono ko lud i pritom zvuci i pritom mu nesmeta???????????????????????????
Gledao sam pre dva dana na you Tube....i bas me zacudilo!!
U ponedeljak idem da zamenim ovaj c 555 ...videcu da uzmem da probam i c 420 i taj c 520.....pa cu da javim ...
Ako neko jos ima nekih iskustva koji bi pomogli nek izruci....Hvala.
ajd bicu uporan pa isprobati jos neke modele ....jer mi stvarno odgovara zbog svirke ....lakse sviram ...i bolje!
|