4 plana
a sa cim sam te ja to iznervirao majke ti mislim da sam ti i pre teme koju si besmisleno otvorio kada si me pitao na PP o tim klavijaturama lepo rekao kakva je situacija a i u temi te nigde nisam nisacim "potkacio" da bi tako reagovao. Siguran sam da si poslao ko zna koliko PP sa pitanjem koje si i meni postavio, ne znam koje si odgovore dobio ali ako si hteo da nas sve pogotovo moderatore "prosvetlis" hvala ne treba a ako si hteo da izvuces za sebe zakljucak to si mogao i javno a ne putem PP pa neka se raspravlja o tome i neka svako za sebe izvuce zakljucak. Mada mislim da ima vec isuvise tema sa istim pitanjem na forumu. A ja se uvek trudim da pomognem SVIMA koliko god mogu i znam sto ti mogu mnogi potvrditi. I ne secam se da sam ikad igde klasifikovao klavijature na bilo koji nacin i i dalje tvrdim da je takva klasifikacija cista glupost a neka me neko razuveri bicu mu zahvalan sto me prosvetlio jer sam ocigledno u velikoj zabludi i nemam pojma sta pricam.....
pozzzzzzzz
KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!!
Promijenjeno od tesla (26.09.2008 u 12:45 sati)
|