Videti jedan post
Star 26.09.2008, 12:36   #8
tesla
Saobracajni Inspektor

tesla's Avatar

Registrovan/a dana: 17.09.2007
Mjesto: beograd
Godina: 47
Downloads: 135
Uploads: 2
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 25 puta u 22 Postova
Instrumenti: KORG PA800
Interesi: muzika
tesla befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
tesla pošalji poruku preko ICQ messengera tesla pošalji poruku preko MSN messengera tesla pošalji poruku preko Yahoo! messengera tesla pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard 4 plana

a sa cim sam te ja to iznervirao majke ti mislim da sam ti i pre teme koju si besmisleno otvorio kada si me pitao na PP o tim klavijaturama lepo rekao kakva je situacija a i u temi te nigde nisam nisacim "potkacio" da bi tako reagovao. Siguran sam da si poslao ko zna koliko PP sa pitanjem koje si i meni postavio, ne znam koje si odgovore dobio ali ako si hteo da nas sve pogotovo moderatore "prosvetlis" hvala ne treba a ako si hteo da izvuces za sebe zakljucak to si mogao i javno a ne putem PP pa neka se raspravlja o tome i neka svako za sebe izvuce zakljucak. Mada mislim da ima vec isuvise tema sa istim pitanjem na forumu. A ja se uvek trudim da pomognem SVIMA koliko god mogu i znam sto ti mogu mnogi potvrditi. I ne secam se da sam ikad igde klasifikovao klavijature na bilo koji nacin i i dalje tvrdim da je takva klasifikacija cista glupost a neka me neko razuveri bicu mu zahvalan sto me prosvetlio jer sam ocigledno u velikoj zabludi i nemam pojma sta pricam.....
pozzzzzzzz

"RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA"
Isus Hrist

KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!!

Promijenjeno od tesla (26.09.2008 u 12:45 sati)
tesla je offline   Reply With Quote