Videti jedan post
Star 22.09.2008, 18:52   #26
Gago
Vredan član društva

Gago's Avatar

Registrovan/a dana: 19.02.2006
Mjesto: Njemacka/Makedonija-Kavadarci
Godina: 55
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x /Korg M3 61XP/ Triton Le
Gago befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Marco
ja se nesecam da sam te ikad navredio ili da sam reko da si neznalica,to mi nikad ne bi pao napamet,ja te postujem i gledam kao jako dobar Musicar.....samo sam pitao dali si te dve klavijature uperido u zivo,i dali znas koja je razlika u funkcije od extreme i Le...nisam nisto drugo mislio.....
Nikad se nisam falio da imam Pa2x i da sam nesto posebno,oni sto me poznaje dobro, znaju kakav i koi sam ja kao covek.

Dosad koi je kolega samnom svirao bio je odusevljen od Triton Le,cak i zadnji put najbolji Harmonikas u Makednoju Milan Zavkov,sto je stvarno svedski covek i ima puno staz,nije mogo da veruje sto sve izadze iz Le,znaci oni nemaju niko pojma od Musike ili?

Ja koristim moje semplove koi sam licno sam semplovao,samo Sax,Klarinet i Truba su skoro vise od 40MB,ne koristim nijedna zujalica,mrzim te dx boje.Znaci nije samo da imas Extreme ili sta ja znam koja klavijtura,kad nemas materijala i da neznas da je stelujes, dzaba ti je sve.

Evo samo jedan mali primer:
zasto ljudi jos sviraju te DX11 ili V50,kad moze da ubaci semplove u Pax i da sviraju semplove?Iako je klavijatura stara ali ima jako dobar Sound,i tu nemoze nikaka Pa serija to da postigne.

Zar je isto kad ubacis u Le 8 Sounda od jednom u Kombi ili 3 Sounda u Performance u Pa serije........onda stvarno neznam zasto ljudi sviraju svi Le.Njemci ne koriste Terce pa svaki Band svira skoro Le ili Clasic,i to retko neko da koriste semplove ko mi Balkanci.

Nedime,sviram skoro svaki vikend uzivo i sa puno razlicne kolege,tako da nemoze nekome da mi dokaze da nevalja, kad znam da sam 100% siguran u to.

Pozdrav i bez ljutnje,nisam nista lose rekao ......
Gago je offline   Reply With Quote