Videti jedan post
Star 22.09.2008, 15:26   #4
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Nisi u pravu gago da ti odma kazem,triton LE je najobicnija zujalica za klavijature pro klase kao sto je Pa1x,Pa2,Pa800 jer sve sto mozes sa efektima na njima mozes i na nekom od ovih aranzera s tim sto sad Pa2x Pro ima duplo vise memorije od pomenutih klavijtura!Jedino Triton studio i Triton Extrem od starijih i M3 od novijih mogu da se izdovije tu ali svaki muzicar ce pre da kupi aranzer na kojem moze uraditi terce i da mu sluzi i kao workstation i kao aranzer nego da kupuje oboje!A ja tvrdim da nista nece bolje boja da ti zvuci na tritonu nego na Pa1 eto veruj mi osim jedino ako nisu MOSS boje,e to ne moze ni jedan aranzer!A sto se tice workstationa posle OASYSA je M3 po ceni na drugom mestu ali koliko sam upucen korg nece raditi samo sa tim najskupljim spravama jer moraju da izbace i nekoliko nizih klasa worksationa i zbog kupaca i zbog konkurencije a u to slucaju su ga onda popusili Nego ajde da sacekamo da vidimo sta ce biti