Videti jedan post
Star 19.09.2008, 00:32   #3
Beethoven
Odomaćeni član

Beethoven's Avatar

Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
Beethoven befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

I ja bi voleo da ima ali na osnovu mog testa,ima onoliko koliko sam i napisao.Ja volim da se bakcem sa tim stvarima i ne mrzi me,utakvom sam kraju gde nemam cesto priliku da probam nesto ali cim stigne kod mene, odma ide na test.Na toj Yamahi sam imao prilike da sviram sigurno 20-tak puta,bila je u mom Showroom-u nekoliko puta...Za 50 ljudi,na 8 oma,lagana svirka (o gruvanju ni rec) a mixer je vec u limitu.2x325w kazu iz Yamahe.Na 4 ohma je vec bolja situacija ali je to po meni neupotrebljiv miher jer je veliki sto se tice kanala a mali sto se tice snage atezak 19kg.On ne bi smeo sa takvom snagom da ima vise od 6 kanala jer taj mixer moze koristiti samo one-man ili "dvojka",kad je snaga u pitanju,o vecim svirkama ni govora.

To je moj sud i na osnovu mog iskustva.Znam da na ovom i drugim forumima ima ljudi koji su prezadovoljni ovim mixerom i ja to postujem,ali ja ne bi nikad dao ni tih 350-400 eura, za koliko moze da se nadje ovaj mixer.

Skoro sam video oglas,lik prodaje Electro voice Q66 snagas,malo starije generacije za 450 eura...Znas li koja je razlika u snazi izmedju ova dva uredjaja?A kvalitet zvuka ne treba ni uporedjivati (a znamo da je Q66 iz nize i jeftine klase EV-a).

Tvoja volja,ja sam hteo da dam svoj sud o tvom problemu.Uradices onako kako mislis.

Pozdrav.