Videti jedan post
Star 17.09.2008, 23:26   #10
dalabu
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 02.03.2006
Downloads: 156
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
dalabu befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
dalabu pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od spasoje88 Pokaži Post
Kolege pomagajte... Na mom Korgu onaj treci klizeci potenciometar (assign. slider) nece da smanjuje desnu polovinu klavijature... Video sam kod drugih ljudi na Pa50 to radi a kod mene nece... Zna li neko u cemu je problem...I da dodam jos, kada u opcijama promenim da on bude master, onda radi i smanjuje celu klavijaturu... Hvala unapred!!!
Evo ja cu ti rjesiti problem bez tih novih ucitavanja na vrlo jednostavan (tajnovit) nacin jer ja sam carobnjak heheeheh. Ovako ces uraditi znaci:upali sint i pusti neki ritam neka bije,pored assign slider gori crvena lampica na style play,sto je i logicno heheh. Ti stisni sada song plej i ritam ce stati opet stisni style pley i assign slider ce ti raditi heheeheh neznam ti objasniti zasto je to tako ali je provjeren recept. Sada samo write taj fazon u svoj set da memorise na globalu i na tom setu ce uvjek raditi treci slider. Inace je ovo provjereno i sigurno tako da i ostali koji nisu znali kupili su besplatno caku od vaseg druga sa stranice.Ako nisi skonto javi se na private
dalabu je offline   Reply With Quote