Citat:
Originalno postovano od spasoje88
Kolege pomagajte... Na mom Korgu onaj treci klizeci potenciometar (assign. slider) nece da smanjuje desnu polovinu klavijature... Video sam kod drugih ljudi na Pa50 to radi a kod mene nece... Zna li neko u cemu je problem...I da dodam jos, kada u opcijama promenim da on bude master, onda radi i smanjuje celu klavijaturu... Hvala unapred!!! 
|
Evo ja cu ti rjesiti problem bez tih novih ucitavanja na vrlo jednostavan (tajnovit) nacin jer ja sam carobnjak heheeheh. Ovako ces uraditi znaci:upali sint i pusti neki ritam neka bije,pored assign slider gori crvena lampica na style play,sto je i logicno heheh. Ti stisni sada song plej i ritam ce stati opet stisni style pley i assign slider ce ti raditi heheeheh neznam ti objasniti zasto je to tako ali je provjeren recept. Sada samo write taj fazon u svoj set da memorise na globalu i na tom setu ce uvjek raditi treci slider. Inace je ovo provjereno i sigurno tako da i ostali koji nisu znali kupili su besplatno caku od vaseg druga sa stranice.Ako nisi skonto javi se na private