Citat:
Originalno postovano od dugmic
imaosam jebeni ketron x 1 godinama nije za nista kao igracka za korg i neke druge , samo da cujete razliku u svemu , KETRON nije za Balkance .
|
Druze ti definitivno nisi krsten !!?? Zato sto taj ketron je toliko dobra sprava da i dan danas moze konkurisati mnogim novijim aranzerima a to sto ti nisi znao da je napravis to je vec nesto drugo, dali uopste ti znas kad se pojavio taj model prvi put tj. koje godine?? i sa kojim aranzerima je bio tad u klasi?? dal si svestan sta si ti izjavio?? ma ne sviraj bez veze mrzim kad neko misli da zna nesto u stvari nema pojma niocemu. Ketroni nespadaju u klasu sa korg, roland i yamaha aranzesima to upamti dok si ziv, to je neki drugi visi rang keyboard-a koji je mnogima nepoznat, jer mi na balkanu, rumuniji i bugarskoj smo navikli na 3 proizvodjaca i tu smo stali, a nedostizni su nam mnogo kvalitetniji za iste pare, ja sam licno isao iz srbije za Holland i kupio SD1+ a imam i rolanda g70 koji je igracka sto se tice aranzerskog dela nema lagaja x1 kad se pojavio ni jedan proizvodjac sem versija nije mogao da mu parira druze cak 95-6 godine !! pa sad vidi sta je bilo aktuelno od rolanda, yamahe i korga tad i ne seri mnogo jer nemas pojma o zivotu. Tad su svi umirali za rolandom e86-96, korg-om i3, i4s i yamahama psr-7000, a taj ketron i dan danas neces naci u oglasima ko god ga ima ne prodaje raspada se i nemisli da ga menja, zato sto je tad imao 192 mesta za user stilove+blablabla ...hdd....voice processor, 16mb sample ram-a...itd itd itd i ne kenjaj mnogo !! aj zdravo! pa nek me banuju boli me tuki jer mi pun stojko filozofa i pametnjakovica koji su puni znanja kao pasja muda tj!!