Citat:
Originalno postovano od jager
Banke i osiguravajuce kuce valjda zive od nas koji im POKLANJAMO novac.
Mozda je najbolja investicija kupovina deonica kod neke jake firme... i dividenda stize cak i kada omatoris 
|
otprilike se slazemo u tome bar sto se tice poklanjanja novca a i investiranja. Sa druge strane dodao bih jedan predlog, sto ne bi naprimer od svake zarade koju uzmes znaci
SVAKE bez obzira bila to plata dnevnica baksis na svirci procenat od nekog posla ili sta ja znam sta sve ne odvojis na stranu odmah 10% i zaboravi na njih oroci ih zakljucaj na neki racun da nemozes da podignes i iznenadices se kako posle recimo 1,5 godina do dve imas vec pristojnu sumu za investiranje u ozbiljne stvari a ne u lopovska osiguravajuca drustva. Ima raznih investicija gde se moze poceti vrlo ozbiljno zaradjivati, malo se treba posavetovati sa nekim finansijskim strucnjakom ili savetnikom i onda videti sta je isplativo. Ja ako nekoga interesuje mogu da preporucim neke knjige iz oblasti finansija koje mogu mnogo da pomognu u zivotu. No jedno je sigurno NIKO se nije obogatio uplacujuci osiguranje niti ulazuci u zajednicke fondove isto kao sto se niko nije obogatio radeci za platu za nekoga...........
pozzzzzzzzzzzz