Bilo bi logicno da isprave gresku posto sve reklamacije i popravke idu na racun Korg kompanije pa im je to dodatni rashod.To je verovatno u Italiji neki propust.Ipak su Japanci broj 1 u svetu sto se tice elektronike.Da ima Japanskih pa800 kod nas to se nebi desavalo.Daj Boze da su ispravili tu gresku posto moze da se desi u narednih mesec i po da uzmem taj model klavijature tako da se jos raspitujem. Drugari,svaka informacija bi mi dobro dosla!
Pa Gogy,ne znam onda koju klavijaturu uzeti a da moze da mi zavrsi posao i kao aranzer i kao solo sa semplovima (Za bas,kontru i solo) a da je plafon 2 glave i da nije preteska?Od Rolanda g800,g1000 mi se ne svidja,g70 je verovatno slicno sr..e,tyros 1,2 su skupi,imaju kvalitetne fabricke boje i ritmove ali malo i nemaju manulno sviranje basa.Kod pa500 kazu da je bezveze i da se proizvodi u Kini i navodno kvare se,pa80,50,60 su stare klavijature,e80 nema semplove i sad reci mi sta uzeti?Pa800 ima i semplove i dobar portamento,staje dosta ritmova,i boja (performansa-sasvim dovoljno),mogu i terce da se prave,manual bas,ubace se semplovi za solo,ima dobar bubanj,znaci sve u jednoj.E zato mi se svidja.I ja vise volim kad je metalni oklop ali bi onda bila teska i neprakticna za nosenje po tezgama.PA1 ima losu dirku za solo,kao klavir i sta odsvirati a i malo RAM-a.A da,za PA seriju ima brdo ritmova i boja sto je mnogo bitno a za sve ostale modele neuporedivo manje!!!!!Ako imas neki bolji predlog pisi!
|