Diskoteka "AQUA" na periferiji Sarajeva je otvorena prije par godina.Tu su gostovale sve najvece-hajde nazovimo "zvijezde"(ja u termin zvijezda na ovim prostorima ne vjerujem).Njen vlasnik Bahrija Kacapor,je poznat po tome,da je honorarima koje je davao i daje izvodjacima,daleko,daleko van konkurencije
u odnosu na sve ostale.Znaci covjek je sve pjevace isplatio za nase prostore
veoma visokim honorarima,galantno i posteno.
A na ovom koncertu je sramota samo za Draganu Mirkovic-jer ona je dobila sigurno veliku svotu u eurima,a toliko kvalitetnih muzicara stoji na raspolaganju.Ali treba platiti....Ako je i pjevala tri sata na suho,neka je....Ja je licno ne bih na suho slusao ni 10 minuta da mi pjeva dzaba-a inace je odlican vokal.
Samo mi nije jasna uloga tog benda.Pa i oni su vjerovatno dobili nesto malo love,a za bruku njihovu-ma kakva bruka.Nekome daj malo para i on ce statirati na bini ako treba,ili dubiti na glavi....
Nema tu nista namjesteno-za takvu svirku se uzimaju provjereni muzicari,ali onda opet dolazimo do eura,cicijaluka,slabe pripremljenosti,....sto jedna pjevacica takve reputacije ne smije ni u snu dozvoliti.
Ovo se odnosi naravno,samo ako je informacija sa ovog koncerta tacna-a vjerujem da jeste,jer ako je dezinformacija,onda je prekrupna.