Videti jedan post
Star 05.09.2008, 17:02   #16
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od Alix Pokaži Post
Evo jedne VELIKE atmosfere...
Draga Mirković-JAKA I MASNA PEVALJKA KOJA IMA OGROOOMNE PARE je gostovala u diskoteci TRAMONTANA u Ljubljani...Tu noć sam imo tezgu ali kolege muzičari iz raznih krajeva su otišli da je gledaju...i imali su šta da vide---Dođe frajer sa Rolandom G1000 i trpa ZIP...Dobro,hajd čovjek loada material...Kad ono MIDI FAJLOVI....Evo 100% istina a vidim da je "naša zvezda" i dalje škrta pa neće da plati pošteno jednog muzičara da je odprati kako treba...Mile ima Sedu i plaća ga kako je Bog reko a Dragana cigani s kim stigne...Sramota...

Draganu je nedavno pratio Marko Nikolic, medjutim on je zapoceo svoju solisticku karijeru u pjevanju. Draganu na svakom nastupu prati neko drugi, kako organizatori odrede. Ja sam u Mostaru bio na koncertu i imala je tada full band i odlican je klavijaturista bio. Ja mislim da ona trenutno trazi svog osobnog klavijaturistu.

Dell je offline   Reply With Quote