02.09.2008, 15:06
|
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.12.2006
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 1449
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: KORG PA3X, DX 11
|
Citat:
Originalno postovano od medino
sve sve ali komentari "bolje ne svirati pesmu nego da koristis transponovanje" i "pravi muzicar ne koristi NIKAD traspoze" su malo olako napisani...ljudi,ma dajte...pravi muzicar radi 4-5 dana u nedelji,zgrce lovu i j.be mu se za transpoze,a ne sedi kuci ,gleda kosmajca na DVD i vezba cis,gis i ostala sranja...pa ima nas ovde i bez muzicke skole,a ipak sviramo ( i to,da se primetiti, vise od dosta ovde tih PRAVIH muzicara) tako da....bez zamerke,nisam mislio nista lose...pa,na kraj krajeva,svi bre mi sviramo za pare,a ako ima ovde i ljudi koji bas duboko hoce da udju u muziku,nije im bitna lova,sviraju samo i iskljucivo iz ljubavi-respect !!! to postujem,mada i onda nemaju pravo da kazu da mi ostali (koji koristimo transpoze) nismo PRAVI muzicari...brate,sviram Cm,Dm,Em,Gm,Am a sad da ucim Fis mol---e je.e mi se bas...
|
Sve ja to postujem, ali burazeru sta je fis mol, nula bodova, ocu reci fis je polu ton a f mol nije, a lakse ti je sto puta svirati iz fisa nego iz f mola. ja sviram harmoniku, skidam pjesme na uvo, znaci i uopste mi nista ne predstavlja problem svirati iz polu tona. sad ste mi uljepsli dan kad vidim kakvi muzicari ne sviraju iz polu tona, a ja pocetnik i mogu svirati sta ocu i iz cega hocu. "Hvala ti harmoniko sto si me naucila, i sto nemas transpozer". hehe
|
|
|