Videti jedan post
Star 30.08.2008, 18:52   #10
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Često ljudi ovde pominju semplere i nedostatak istih na Roland aranžerima...to me navodi da dve stvari napišem...prvo,siguran sam da 90% vlasnika kljava sa semplerima ni ne zna te sprave da iskoristi već ih imaju samo da bi rekli da ih imaju i eventualno da "prepišu" nečije boje,a rezultat svega je ništa,svi zvuče isto...drugo,kod Roland aranžera postoji gomila proširenja koja se mogu kupiti i time nadoknaditi neke boje koje nedostaju,po meni Rolandu fale samo harmonike a postoji i za njih proširenje,tzv Euro Board...tako da kolege nemojte da ste toliko ubedjeni u potrebu za semplerima ako ne umete da ih iskoristite,a fabrika je u Roland upakovala i bubanj i bas i sasvim korektne boje koje svaki vredan i pametan muzikant ume da iskoristi kako valja...

I još dve reči kao direktan odgovor na temu....svako kome nije jasno koja je kljava kvalitetnije odradjena i pouzdanija za rad neka prelista ovaj forum i neka prebroji postove korisnika Korga i Rolanda i neka jednostavno vidi koji imaju više problema sa spravama i koje se sprave više kvare...

P.S. ne bih voleo da nekog uvredim i da me neko pogrešno shvati,ovo su samo moja skromna zapažanja...hvala
  Reply With Quote