Videti jedan post
Star 29.08.2008, 03:09   #7
Dacky1984
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 10.07.2008
Mjesto: Nis
Godina: 41
Downloads: 886
Uploads: 0
Rekao HVALA: 31
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg pa1xpro
Interesi: Computer Science, Mathematics, Music, ...
Dacky1984 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Dacky1984 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Da ne bih napisao pogresno pogledacu kada ga nadjem, a znam da mi je na nekom od diskova 100%, pa cu tada da dopisem na ovu temu. Gledaj, taj program koji ja imam je dakle na neki nacin sprega izmedju racunara i klavijature ali bez semplova koje imas na Roland g-600. Dakle kada se otvori izgleda kao klavijatura sa svim opcijama koje na stvarnoj klavijaturi postoje. Jednostavno povezes midi-jem klavijaturu sa PC-jem i cepash, mnogo je lakshe i brze nego li na samoj klavijaturi.
Vidi ako malo razmislim zasto to ne bi postojalo i za pa1xpro. Kako je napravljen Songbook editor tako isto verovatno postoji i za celu klavijaturu?

E sad, ovaj moj drug o kome sam malopre pricao kaze da je bio kod tog lika iz Podgorice(valjda) i kaze da je lik u svom racunaru koji koristi u studiju imao software za gotovu svaku klavijaturu bila ona aranzer ili ne. Zamisli to!!!! Gledaj, ja sam spreman da sa nekolicinom prijatelja podelim trosak ne bi li dosao do tih software-a (LEGALNO) samo nisam znao kako se zovu a nije ni ovaj moj drug, kaze da nije zapamtio, pa sam eto iz tog razloga postavio temu.
Hmmmm, koliko se secam, a da ne nagadjem pozvacu ga koliko sutra, mislim da mi je rekao da je slusao i semplove sa odgovarajucih klavijatura na racunaru sto ja licno mislim da je malo "nemoguce" mada ??!! Zamisli tek da je to stvarno moguce, kakav bi onda spoj napravio na klavijaturi da imash sve factory semplove od mnogih klavijatura.Strasno, OPASNO !!!!

ajde da ne zurimo, mozda neko odgovori od ostalih forumasha, mozda neko zna o cemu je rec i zeli da svoje znanje podeli sa drugima, a ja cu sto pre da pogledam za ovaj program

Ajde pa se cujemo, POZDRAV

Promijenjeno od Dacky1984 (29.08.2008 u 03:11 sati)
Dacky1984 je offline   Reply With Quote