Videti jedan post
Star 26.08.2008, 21:40   #67
svirko
Švaler Veteran

svirko's Avatar

Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
svirko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Poštovani kolege,

evo da se i ja malo ubacim, a možda već i znate,
izašao je trenutno SP1 za Windows Vista, a u izradi je i SP2, koji bi trebao izaći pod kraj ove godine.
Ja evo konkretno imao problema sa driverima za laptop, te nema zvuka, te ne radi grafička, te ovo te ono, normalno za Vistu govorim, pa onda traži na HP-ovoj stranici, tamo ima drivera ko u priči al nijedan ne radi, pa onda švrljaj po forumima, i jedva Bog nađe sve šta mi treba.Ali radi.
Inače, proteći će još jaaaaaako,jaaaaako puno vremena dok se Vista ne usavrši, a to je bio isto i slučaj sa XP-om, samo što je XP, odnosno njegovo usavršavanje, bilo ubrzano, jel je napravljen totalni fijasko sa Windows Millenium, pa su htjeli brže bolje izbjeć još jedan fijasko sa XP-om.
Inače, je koristim na poslu Vista Businnes,a šta reći...usnimio sam igre Crysis, Clive Barker Jeriho, i sve ove teške, odnosno zahtjevne igre, i nikad se još nije srušio sistem niti radi igrica, niti radi kojekakvih gluposti što sam pobacao na računalo, tako da sam ja izgleda jedini ovdje koji nema zamjerke na Vistu..
Ima malo, par nekih sitnih zamjerki, ali u globalu sve pet.
A htio sam reći, koliko je XP usavršen, oni koji imaju ukopčanu opciju Automatic Updates....malo malo pa dobe na računalo neku zakrpu.
Za XP.
Hebiga, ajd ga sad znaj.

Pozdrav

svirko je offline   Reply With Quote