Videti jedan post
Star 26.08.2008, 02:25   #19
RadeKOKI
Ovaj baš voli da kuca

RadeKOKI's Avatar

Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
RadeKOKI befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

suvisno je uporedjivati korg i roland korg je svoje nedostatke vremenom morao da ispravi preko semplera a zasto !! Svi vi koji mislite da korg ima nevidjeno dobar zvuk pa zasto ni jedan korg ne radi bez efekta na suvo nego budzite mu hall do jaja i raznorazni delay+flanger efekti + kur moj, nego drugari osustite vi lepo korg-a skroz i roland-a pa uporedite onda redom klavir, pa violinu, pa klarinet, ma daj bre korg je ubacio sempler a pusti mu violinu cuje se kao ruzno pace na mono a kad nije mono nesto grebe po kutijama a klarinet ?? bezi kao yamaha dx11, pa zasto svi koriste semplovan sax od rolanda na korgu ?? daj onda ubace sempler i kao evo ti je to kao zakon ubaci 10 semplova jv bubnja i jedan RANKE BAS i kao radi svi se odusevili ma ljudi glupo je uporediti roland i korg skala za aranzere to ti je KETRON, Roland, YAMAHA, pa KORG nego ako sutra neko poznat svira CASIO to ce biti kraj korg ce pasti u zaborav. Slusao sam dosta njih sa "besnim" korgovima i nisam se odusevio svi isto zvuce jaje jejetu i nikad nije sredjen uvek nesto prckaju na svirci, licno znam dzenanovog klavijaturistu od njega sam pazario G70 nov u kutiji ne raspakovan jednostavno NECE DA MENJA G1000 a imao je pa1x pro elite do jaja spakovan i yamahu t2 znate koji je komentar ?? Nemam zivaca ni volje da sredjujem ovo mi radi posao odlicno a covek je pretrpan poslom i moze da kupi sta hoce od klavijatura boli ga tuki. Tako da uporedjivanje pa800 i e80 je glupo pricajte sta hocete i papite papu E80 je klasa sa pa2x nego vas muci to sto je jeftiniji i bolje radi, korg je jos jednom izbacio novo uskrsnje jaje i konzola za igrice "ALL IN ONE" dal neko zna koliko je ROM kod E80? a koliko kod pa2x?? dal neko zna koliko je rom kod e80 + 2 srx-a? a koliko kod pa2x + sample ram i tu je usro motku opet tyros 2 pojede pa2x za dorucak ako cemo oko ram memorije ide do 1gb a pa2 max 256. A sta cemo sa yamahom T3 ? ma dajte ljudi ovo ode u tri lepe pitanje dal imate vi za vece u kafani 100e??? za 4 sata rada? pozdrav !
RadeKOKI je offline   Reply With Quote