Citat:
Originalno postovano od Alix
Ljudi..ja NIŠTA sd ne znam...Prije sam bar nešto znao a sad NIŠTA...Jedna strana tvrdi da NIJE aranžer i da je Worstation,Druga strana da je Arranžer...Pa šta je sad?Daj odlučite se il bar dajte konstruktivne komentare da se lakše orientiramo...Pozdrav!
|
GW 8 je aranžer,i biće radjen u tri varijante,američki,euro i za balkansko tržište...razlika će biti u bojama koje imaju...u balkanskom će biti komplet boje za našu muziku,oko ritmova ne znam ali verovatno i ritmovi...od boja će biti zastupljeno sve,harmonike,klarineti,orijent saksofoni,gajde,buzuki,najloni,tamburice,praktično sve što je potrebno...izlazi za oko mesec dana i cena će mu biti ispod 800 eura...mislim da je to više nego povoljno,ja ću odmah uzeti jedan,jer tih 6-7 kila koliko je težak je jako dobar razlog da se sprava isproba...iskreno,samo mi smeta što ima 61 dirku,i verovatno su mekane za moj ukus ali je i to bolje od vukljanja klavijatura od 20-tak kg....ako bude mogla da se sredi da zvuči za svirku biće to moj definitivan izbor...